Architectuur

Badkamertegels en bekledingen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De badkamerbekleding moet natuurlijk worden gekozen op basis van de vloeren die voor de vloer zijn gekozen. Keramiek is een resistent en 100% waterdicht materiaal dat gemakkelijk en hygiënisch diep kan worden gereinigd, daarom zijn ze ideaal voor een badkamer.

Keramiek kan een beetje beschadigd raken omdat het in direct contact komt met agressievere stoffen, omdat het vaak in badkamers wordt gebruikt. Keramische tegels zijn ook zeer veelzijdig en worden aanbevolen voor alle meubelstijlen.

Kleinere keramische tegels kunnen in badkamers worden gebruikt en de meest klassieke hebben altijd de voorkeur in puur wit. De klassieke witte tegels in de badkamers kunnen ook worden verrijkt met kleine gouden decoraties in de badkamers en kunnen worden verbeterd met decoraties in pastelkleuren.

Er zijn ook volledig geverfde tegels die ideaal zijn voor decoratie op de richels onderaan de vloer of richting het plafond. Tegels van dit type kunnen ook met tussenpozen op het oppervlak worden gelegd, waardoor een zeer eenvoudige maar toch elegante badkamerlook ontstaat.

In badkamers met een decoratie in moderne stijl kun je tegels van een groter formaat kiezen. Zo kan de omgeving de indruk krijgen dat het gaat om oppervlakken die helemaal glad en homogeen zijn.

Badkamers die in moderne stijl zijn ingericht, geven altijd de voorkeur aan witte kleuren omdat de witte ruimtes open zijn en het de indruk wekt van een schone en aangename omgeving.

Toch kan je ook kiezen voor gekleurde tegels, als het badkamermeubel volledig zwart of wit is. Op deze manier gaan we echt uitzonderlijke contrasten en ideale omgevingen creëren om origineel en grillig te zijn.


Meer informatie - Tegeltrends in Spanje in 2012

Bron - arredamentoecasa.com

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: