Decoratie-ideeën

Ideeën voor gerecyclede potten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van planten houdt, is het meer dan waarschijnlijk dat je je huis graag met potten wilt decoreren. Het is waar dat eenvoudige potten meestal niet erg duur zijn, maar ze zijn niet mooi om je huis mee te decoreren, maar als je geen geld wilt uitgeven aan het kopen van potten, dan is de beste oplossing ongetwijfeld om je eigen gerecyclede potten te maken. Sommige gerecyclede potten helpen je om je planten goed te verzorgen en je hebt ook geld bespaard op je potten.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans om deel uit te maken van een zeer belangrijke groep in onze wereld als je besluit om gerecyclede potten in je huis te hebben, naast het maken en decoreren ervan naar jouw smaak : die mensen die om het milieu geven en de voorkeur geven aan het recyclen van artikelen om bij te dragen aan het verbeteren van het milieu.Dus als je vastbesloten bent je eigen gerecyclede potten te hebben, mis dan de volgende ideeën niet.

Gerecyclede potten met plastic flessen

Heb je thuis plastic flessen en weet je niet wat je ermee moet doen? Het eerste dat u hoeft te doen, is ze niet weggooien, want ze zijn belangrijk voor uw gerecyclede potten. Je hebt alleen nodig: 2 liter flessen, kunstmest, zaden, dik touw (als je het wilt ophangen), een schroevendraaier en een mes.

Het krijgen is net zo eenvoudig als het doormidden snijden van de fles, gaten maken met de schroevendraaier (help jezelf indien nodig met een schroevendraaier) zodat het wegloopt en plaats de kunstmest, de grond en je zaden, gemakkelijk en snel!

Gerecyclede potten met banden

Banden worden niet alleen gebruikt voor voertuigwielen, als je de wielen van de auto hebt vervangen en je weet niet wat je met de wielen moet doen, maak dan je eigen potten! Het is beter dat je dit idee gelooft om deze originele potten in je tuin te plaatsen, aangezien ze vrij groot zijn en je geen bodem hoeft te plaatsen, het is meer dan voldoende om ze op de grond te plaatsen.

De gemakkelijkste en snelste manier is om de grond in het midden van de band te plaatsen en de planten te plaatsen. Klaar! Hoewel ik je aanraad om de banden felle kleuren te geven om ze aantrekkelijker te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: