DIY

Hoe kale lampen te versieren met houten kralen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag zijn er twee trends op het gebied van lampen die elkaar tegenspreken of aanvullen, afhankelijk van hoe ze worden geïnterpreteerd. De eerste moedigt ons aan om XXL-lampen van industriële aard in keukens en eetkamers te plaatsen; de tweede, om te wedden op naakte lampen in meer intieme omgevingen of discrete hoekjes.

Het is de tweede waar we ons vandaag op concentreren, en we laten je verschillende manieren zien om die kale gloeilampen te versieren met houten kralen Simpele ideeën die je kunt toevoegen aan onze doe-het-zelfprojecten en waarmee je zal kunnen "breken" met dat onafgemaakte gevoel dat dit soort lampen hebben.
Jaren geleden zouden kale lampen niet eens de kwalificatie van lampen hebben behaald. Dit type verlichting was de gebruikelijke manier om nieuwe ruimtes te verlichten voorlopig, terwijl de laatste lampen werden aangeschaft. Wie had gedacht dat ze jaren later een trend zouden zijn?

Dankzij deze minimalistische trend hebben we inderdaad nieuwe ideeën ontdekt om dit type kale lamp te versieren. Als? Op een simpele manier, met houten kralen. Er is weinig meer nodig om deze lampen te "aankleden" en ze een warmere en leukere look te geven look.

Je kunt kleine, gelijke kralen gebruiken als je een meer discreet en elegant effect wilt bereiken of inzetten op kralen met verschillende geometrische vormen en kleuren. Je kunt ze individueel of in een cluster rangschikken, waardoor opvallende lampen ontstaan. De mogelijkheden zijn legio, jij beslist!

De kralen in houttinten zijn een geweldig voorstel om lampen te decoreren die neutrale omgevingen verlichten met een rustiek, vintage of boho karakter. Geglazuurd in zwart of wit, passen ze perfect in moderne omgevingen, terwijl door talloze kleuren te combineren je een heel leuk effect krijgt voor het decoreren van kinderkamers.

Je hebt alleen wat houten kralen nodig, creativiteit en een verlangen om te werken en plezier te hebben met dit DIY-project.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: