Decoratie-ideeën

Een neon touch in je foto's en schilderijen met Washi Tape

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

En we stellen graag eenvoudige ideeën voor om de decoratie van uw huis op een economische manier te transformeren. Een geweldig hulpmiddel vanwege het grote potentieel voor dit soort projecten is Washi Tapevan Japanse oorsprong, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen.

Vandaag gebruiken we het in een neonversie om het uiterlijk van je foto's en schilderijen te veranderen. Als je deze saai vindt, waarom geef je ze dan niet een leuke touch en kleur? Er zijn veel manieren om dit te doen met vinyl of washi-tape en de ene is beter dan de andere; U hoeft zich alleen maar te laten leiden door uw verbeelding of onze voorstellen.
Washi-tapes zijn helemaal hot; hebben de wereld weten te overtuigen door eindeloze mogelijkheden aan te bieden op het gebied van ambachten of doe-het-zelfprojecten Gemaakt met rijstpapier in een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen, ze vallen op en zijn geliefd om hun eenvoud bruikbaar.

Washi Tapes kunnen op bijna elk oppervlak worden geplakt, waardoor het uiterlijk onmiddellijk verandert en een tweede leven wordt gegeven aan verschillende objecten, zoals foto's en schilderijen. Het is gemakkelijk om ze met de hand te knippen en ze eraf te halen als we een fout maken. Komt het succes u nog steeds vreemd voor, gezien de kenmerken ervan?

Met Washi-tapes transformeren we objecten op een originele en omkeerbare manier; als je moe wordt, kun je ze opnieuw decoreren of ze in hun oorspronkelijke vorm terugbrengen. Neon Washi Tapes zijn vooral interessant voor het inlijsten of decoreren van foto's en schilderijen in zwart-wit of sepia.

Je kunt foto's en foto's inlijsten door het plakband op de muur of op de foto zelf aan te brengen. Met dit type tape kun je ook prachtige muurschilderingen maken met je favoriete herinneringen, kaartjes of foto's. En wat dacht je van het idee om een simpel blad te versieren om het te gebruiken als foto in een zelfportret?

Meer informatie - Geverfde en gelijmde hoofdeinden, muurkunst,

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: