Interieur

Slaapkamers in Japanse stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Japanse stijl is geïnspireerd op de typische inrichting van dit land, dat opv alt door zijn zeer netjes en eenvoudig. Ze hebben altijd kamers vrij van oppervlakkige decoratie, en men kan zeggen dat in deze stijl minder meer is. Rechte, eenvoudige lijnen en strakke meubels zijn typerend, al kan ook gekozen worden voor de rijkdom aan oosterse prints en stoffen.

In slaapkamers is het een goede optie om voor de Japanse stijl te gaan, vooral als we weinig ruimte hebben Op deze manier zullen we alle decoratie tot een minimum beperken, het zal mogelijk zijn om het gevoel van een grotere ruimte te hebben.Bovendien is het een stijl voor degenen die graag hebben wat nodig is, zonder gek te worden van decoratie.

In de typische slaapkamer met deze stijl moet je verschillende richtlijnen volgen. Het gebruik vanhout als hoofdmateriaal, vooral in lichte tinten. Aan de andere kant worden ook vaak lichte tinten gebruikt op de muren en op de vloer, samen met een vleugje zwart. Om een nog relaxtere sfeer te creëren, kun je een plant of bamboe toevoegen, wat perfect bij deze stijl past.

Als je een volledig verzorgde stijl wilt, aarzel dan niet om te kiezen voor de originele futons. Slapen bijna op grondniveau is een beetje vreemd, maar het kan interessant zijn. Bovendien heb je veel ruimte om je muren te decoreren, met vinyl of met spiegels of schilderijen.

Voor de meest moderne is het mogelijk om te kiezen voor een vervalste kamer, met rechte, gedefinieerde lijnen die doen denken aan Japanse kalligrafie. Contrasterende zwart-wittinten zijn het beste voor dit materiaal.

Tot slot, als je erover denkt om een kinderkamer te creëren met Japanse accenten, kun je ook veel kleur gebruiken. Oosterse prints zijn kleurrijk, dus je kunt het zo aanpassen dat de kleintjes thuis het net zo leuk vinden.

Meer informatie - Japanse panelen

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: