Architectuur

Profiteer van de hoge plafonds: Dubbele verdieping of zolder 1

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Tegenwoordig is het een echt voorrecht om hoge plafonds te kunnen hebben; Of we wonen in een appartement van oude constructie of we hebben ons huis op een persoonlijke manier gepland. In beide gevallen kan een gelijkvloers gebouw met een goede hoogte nieuwe perspectieven krijgen door een mezzanine te bouwen die helpt om de kamers over twee niveaus te verdelen, waardoor gedifferentieerde omgevingen worden gecreëerd en wordt geprofiteerd van de maximaal licht als we de locatie goed kiezen.

Soms dwingt het gebrek aan ruimte ons om een mezzanine te bouwen om de slaapkamer te vinden, die dus gescheiden is van de rest van de kamers die overdag worden gebruikt; Een glazen balustrade zorgt ervoor dat licht vanuit de belangrijkste ruimtes de kamer kan bereiken, waardoor deze uitnodigender en opener wordt en de communicatie tussen de twee verdiepingen wordt vergemakkelijkt.

In een groot huis kunnen we er echter voor kiezen om de mezzanine te gebruiken om de eetkamer te plaatsen, die een aparte ruimte wordt van de woonkamer waar u kunt eten, genieten van een na de ma altijd of werk in volledige privacy; het is een manier om de eettafel winstgevend te maken voor ander gebruik.

De mezzanines zijn ook praktisch als bibliotheek en leeshoek; een ingebouwde boekenkast, een comfortabele fauteuil en een staande lamp zijn voldoende elementen om te genieten van een afgelegen hoekje waarin we kunnen ontspannen of ons kunnen concentreren op het lezen zonder lawaai of onderbrekingen. Hoewel het voor de hand liggend lijkt, zal het altijd nodig zijn om de wil te gebruiken om geen nutteloze dingen op te slaan die uiteindelijk het hok in een hok of een multifunctionele opslagruimte veranderen, omdat de ophoping van stof ons ervan weerhoudt om die ruimte voor een tijdje te benutten echt functioneel gebruik.

Meer informatie - Bouw een loft om ruimte te winnen

Fonts - Houzz, Interieur, Interieurs

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: