Interieur

Compacte designkeukens

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Deze compacte oplossingen kunnen een alternatief zijn wanneer keuken en woonkamer ruimte moeten delen, in zomerhuizen of kleine appartementen, of in huurflats zonder keuken of die gedeeld moeten worden .

Het zijn multifunctionele ontwerpen halen het meeste uit elke ruimte, vergemakkelijken de organisatie en verdeling van elementen en zijn gemakkelijk schoon te maken; Meestal hebben ze alleen een stopcontact in de buurt nodig om de kookplaat en alle elektrische apparaten op één punt aan te sluiten, en een afvoerleiding voor de gootsteen (in alle huizen is er een in de muur ingebed met een stop).

Het model Grandma is een keuken/kast met een zeer origineel visueel concept; in een paneel dat de tekening van een eetkamer simuleert, zijn de tafel, de stoelen en de lamp verborgen en weergegeven; een scharnierende deur geeft toegang tot het werkblad en de bovenste opbergruimte, die ook afzonderlijk kan worden geopend.

De volgende ontwerpen zijn vrijstaand compacte keukens waarvan de bovenkant verschillende elementen verbergt: krukken, containers en zelfs de gootsteen en kookplaat, zodat tijdens de rest van de Jornada nauwelijks ruimte in beslag wordt genomen ruimte en zijn sobere uitstraling past zich aan elke decoratie aan. In deze gevallen is het essentieel om af te voeren naar de grond, dus het zal nodig zijn om een klein loodgieterswerk uit te voeren

Dit ronde model in het rood is een Duits ontwerp van Kristin en Ebelt Laass Norman, dat een complete keuken biedt op minder dan 2 vierkante meter, waardoor elke holte optimaal wordt benut in een verticaal formaat.

Er zijn ook compacte keukens ontworpen voor buiten, met wielen voor gemakkelijk transport; Als we willen voorkomen dat de meubels buitenshuis bederven, moeten we modellen kiezen in roestvrij staal, in behandeld hout of geverfd met epoxy. Sommige zijn voorzien van een pantry, barbecue, gootsteen en vaatwasser, zodat u niet constant in en uit hoeft te lopen en dus kunt genieten van lange avonden buiten.

Meer informatie - Amerikaanse keukens, een oplossing voor kleine appartementen

Fonts - Home Interiori, All house design, Web articles, Sherterness

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: