Architectuur

Kantoordecoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we ons de kantoren van de belangrijkste en meest invloedrijke bedrijven ter wereld voorstellen, denken we automatisch aan grijze en koude interieurs, zonder kleur en met gladde en neutrale muren waar mensen werken iedereen in je hokje of je kantoor in een saaie omgeving. Maar dat beeld dat de meesten van ons hebben, staat ver af van de realiteit van veel grote bedrijven, aangezien voor hen het ontwerp van hun kantoren erg belangrijk is, zodat hun werknemers op hun gemak kunnen werken. Bedrijven als Lego, Google, Red Bull en anderen verrassen ons met hun gedurfde versieringen.

Binnen deze eigenaardige interieurontwerpen bevinden zich de kantoren in Denemarken van het merk Lego, meer specifiek op de afdeling ontwikkeling, waar je kan een vrolijke sfeer ademen, perfect voor het bevorderen van creativiteit en speelgoedontwerp. In dit bedrijf kun je tegelijkertijd spelen en werken, van een leuke glijbaan springen om af te dalen naar de verdieping eronder en omringd door legostukken creëren. De vergaderzalen vallen op omdat ze allemaal in een andere kleur zijn ingericht en met glazen wanden om overweldigende ruimtes te voorkomen.

Het geweldige internetbedrijf Google heeft veel moeite gestoken in het vullen van zijn kantoren en faciliteiten met zijn bedrijfskleuren, waardoor er leuke werkplekken zijn ontstaan. Het interieurontwerp van de Google Campus in Londen wordt bijvoorbeeld gekenmerkt doordat het nogal eigenaardig is en blauw, rood en geel gebruikt in de meubels en muren, en gebaseerd is op duurzame architectuur.Deze omgeving is gecreëerd door de architecten Shaun Fernandes en Markus Nonn van Jump Studios die zes kantoorverdiepingen ontwierp voor het bedrijf waar een jonge sfeer perfect ademt voor teamwerk. Een principe dat Google ook hanteert in zijn datacenter in Oregon, waar ook in de waterleidingen huiskleur wordt ingeademd.

Bron afbeelding: decoratrix

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: