Architectuur

Kantoordecoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een ander bedrijf dat veel belang heeft gehecht aan interieurontwerp in zijn kantoren is het merk Red Bull, dat Care heeft genomen met de decoratie om een heel eigenaardige omgeving te creëren die in overeenstemming is met het product dat het aanbiedt en zijn motto.

De faciliteiten van Red Bull in Amsterdam zijn heel eigenaardig, de plafonds met geometrische houten uitsparingen en projecties creëren een verontrustend gevoel dat wordt aangevuld door hoge loopbruggen die de verschillende gebieden vermijden gesloten en smalle gangen die de ruimte kunnen overweldigen.Daarnaast moeten we vooral de eigenaardige decoratie van de kantoren en vergaderzalen benadrukken, waar de zeefdrukken die het merk vertegenwoordigen op de muren en vloeren te zien zijn, aangevuld met originele tafels die doen denken aan de vleugels van een vliegtuig. Maar het meest bijzondere gebied qua decoratie zijn de badkamers, waar vooral kleur en originaliteit de boventoon voeren op de muren versierd met speciale mozaïeken die een heel andere sfeer creëren dan traditionele badkamers.

Het internationale reclamebureau Saatchi & Saatchi, heeft zich ook aangesloten bij deze leuke mode om vrolijke ruimtes te creëren waar creativiteit wordt aangemoedigd en heeft dit onlangs volledig toegepast in de nieuwe kantoren geopend in Bangkok, Thailand. Dankzij het ontwerp van de Supemachine Studio kunnen de medewerkers van dit bijzondere bedrijf genieten van een open ruimte waar alles te zien is, van fietsen als onderstellen voor glazen vergadertafels tot wandpanelen in de vorm van dieren en bomen gecombineerd met zeer kleurrijke gestreepte tapijten. en funky vergaderhokjes die zijn gedecoreerd in gedurfde groen- en roodtinten.

Bron afbeelding: decoratrix

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: