Decoratie-ideeën

Hostgids voor oudejaarsavond

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het einde van het jaar nadert en zoals typerend voor deze data gaan we door met de ontmoetingen rond de tafel. Of het nu is om afscheid te nemen van 2011 of om het nieuwe jaar te verwelkomen en te vieren, we zullen allemaal op een gegeven moment stoppen voor fantastisch eten om te vieren met onze dierbaren, maar wat als je is de gastheer ? nou dan Ik stel verschillende manieren voor om een tafel te plaatsen en te decoreren zodat je gasten sprakeloos achterblijven.

Allereerst twee afbeeldingen van hoe je de borden en het bestek plaatst, afhankelijk van of je diner informeel is of op de in tegenstelling meer elegant.

Het is belangrijk om goed op de details te letten bij het decoreren van de tafel moeten we niet vergeten elementen te plaatsen die we niet gebruiken in dagelijkse ma altijden, zoals stoffen servetten, mooie servetringen, onderzetters, placemats. Met betrekking tot de stijl van de decoratieve stukken en het servies hebben we verschillende opties volgens smaak en de halo die elke gastheer aan zijn tafel wil geven Ook bij het kiezen van de kleur dat heerst aan tafel kunnen we spelen met de typische kerstversieringen zoals: zilver, groen, rood, goud en wit.

De aanvullingen om de tafel te versieren kunnen variëren van kleine planten, pronkstukken, tot kaarsen, kandelaars, beeldjes, of eengecombineerde middenkaarsen, droge bladeren en kerstdetails. We kunnen ook een kerstmotief aan de stoelen hangen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: