Decoratie-ideeën

8 Feng Shui-tips voor decoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Feng Shui is een voorouderlijke pseudowetenschap van esthetiek, afkomstig uit China dat tot doel heeft het leven te verbeteren door te leren leven in harmonie en balans met de omgevingdoor de wetten van hemel en aarde. Om deze definitie te vereenvoudigen, wordt gebruikt om de energie van je huis op orde en correct te laten werken en zo ervoor te zorgen dat ook je dagelijkse leven ten goede komt. Feng Shui is erg breed en erg complex en ik wil verduidelijken dat ik in dit bericht een aantal zeer gesynthetiseerde en oppervlakkige adviezen deel over Feng Shui in decoratie. Uiteraard staat het iedereen vrij om het belang te hechten aan deze dingen, maar je zult zien dat we veel van de aanbevelingen heel duidelijk zullen vinden

  1. - Cleaning: heel duidelijk, om positieve energie te genereren, zijn netheid en orde van het grootste belang. Vuile en rommelige kamers houden ons gespannen en laten ons niet ontspannen. Om dezelfde reden is het belangrijk om een huis dagelijks te ventileren, om geen geurtjes vast te houden.
  2. - Gebogen pad naar de voordeur: Natuurlijk kunnen we dit kenmerk van ons huis in het algemeen niet kiezen, maar het verwijst naar het plaatsen van planten of meubels die het pad naar de deur is recht, omdat er wordt gezegd dat dit de energie versnelt en negatief maakt.
  3. - Lichte decoratie met weinig visuele toeslag: iets vanzelfsprekends als schoonmaken, een zware en zeer sierlijke decoratie belast ons psychologisch.
  4. - Heb niets kapot: gooi elk stuk, figuur of kapot meubelstuk weg, repareer of vervang het.
  5. - Scherpe hoeken verminderen.
  6. - Zet levende planten door het hele huis voor decoratie
  7. -Thuis dieren trekken Yang aan met hun beweging.
  8. -De deuren en ramen kunnen niet worden uitgelijnd. Als dat zo is, kunnen ze visueel worden gescheiden met gordijnen of meubels.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: