Decoratie-ideeën

30% korting bij Amazon Warehouse Home and Kitchen - Thousand Ideas of Decoration

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Amazon Warehouse is een onderdeel van Amazon dat gebruikte en opgeknapte kwaliteitsproducten verkoopt tegen zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Laten we zeggen dat het tweedehands is van Amazon, maar met zeer zorgvuldige producten, in perfecte staat en met aanbiedingen die echt de moeite waard zijn om te kopen.

Nou, tot 29 juli van dit jaar, dat wil zeggen tot aanstaande donderdag, moeten we bij deze koopjes die we in Amazon Warehouse kunnen vinden 30% korting optellen (of aftrekken) op al zijn producten, inclusief , natuurlijk die met betrekking tot het huis, de tuin, de decoratie en de keuken, die ons interesseren.

Laten we gaan, we kunnen 30% meer besparen op de aankoop van een van de tweedehands producten die worden verkocht.

De producten die in dit tweedehandscentrum worden verkocht, worden grondig getest. Bovendien biedt de aankoop van een van hen dezelfde garanties, voordelen en klantenservice als elk ander nieuw product dat we op Amazon kopen.

Dus als u van plan was iets voor uw huis te kopen, is dit het perfecte moment om het te doen, aangezien we interessante koopjes kunnen vinden zoals bijvoorbeeld:

XL olievrije heteluchtfriteuse voor €59

Bekijk of koop bij Amazon Warehouse

Een heteluchtfriteuse, een van de trending huishoudelijke apparaten dit jaar, tweedehands in perfecte staat, met een digitaal paneel, met een inhoud van 3,2 liter, en de hoogste beoordelingen van klanten die het voor slechts 59 hebben gekocht €.

Er zijn andere modellen, maar deze trok mijn aandacht vooral vanwege de kwaliteit en de hoge beoordelingen die het heeft van mensen die het hebben gekocht en geprobeerd.

Laten we nog een aanbieding bekijken:

Conga 1790 robotstofzuiger en vloerreiniger voor maar €92

Bekijk of koop bij Amazon Warehouse

Ik heb precies dit model, dat me €300 heeft gekost, en het is geweldig.

Stofzuigen, vegen, dweilen en schrobben. Al moet ik toegeven dat ik de scrubfunctie nog nooit heb gebruikt. Als ik het huis aanveeg ben ik tevreden, en dat doet het perfect.

Bovendien kan het met de app overal en op een zeer eenvoudige manier worden bediend, door de tijd, de reinigingsmodus, de zuigkracht te programmeren of te zien door welke delen van het huis het is gegaan dankzij de virtuele kaart die wordt weergegeven in de applicatie.

Ardes AR5AM-ventilator voor €16

Bekijk of koop bij Amazon Warehouse

Misschien ben je op zoek naar een tweede ventilator om de eerste of een andere kamer te ondersteunen nu we deze hitte hebben. Zo ja, kijk eens wat een geweldig aanbod.

Een staande ventilator met instelbare hoogte tot 120 cm, met verticale kanteling en automatische zijdelingse oscillatie, drie snelheden en de hoogste beoordelingen van klanten die hem hebben gekocht. Je hoeft ze alleen maar te lezen om te zien dat het een fan is die levert zoals beloofd.

Je kunt deze 24 designfans ook zien.

Ultrasone luchtbevochtiger en geurverspreider voor €22

Bekijk of koop bij Amazon Warehouse

Een elegante, mooie en praktische ultrasone luchtbevochtiger die de droogheid van ruimtes vermindert, zelfs de grootste.

Extreem stil, hij heeft een inhoud van 300 ml, timer, 7-kleuren LED-lampjes en bovendien kan de aromatherapiefunctie ook worden gebruikt om oliën te gebruiken.

Het heeft ook de beste beoordelingen en is de bestseller.

Als je geïnteresseerd bent in luchtbevochtigers, kun je hier meer leuke designer luchtbevochtigers zien.

Russel Hobbs Professioneel stoomstrijkijzer voor €20

Bekijk of koop bij Amazon Warehouse

Een uitstekende professionele stijltang van Russel Hobbs voor slechts €20.

Dit model heeft de hoogste beoordelingen van de mensen die het hebben gekocht, en dat zijn er niet weinig, aangezien het bijna 12.000 zeer positieve beoordelingen heeft.

Het heeft een antislip keramische zool en een snoer van 2 meter, een vermogen van 2600 W voor droog strijken, stoom, spray, met een stoomstoot van 140 gram en een tank van 300 ml, naast andere zeer interessante functies voor de prijs die het heeft.

Er zijn meer, veel meer producten die u kunnen interesseren als u overweegt iets voor thuis of in de keuken te kopen, of een ander product, aangezien Amazon Warehouse alle categorieën heeft, zoals elektronica, schoonheid, sieraden en som en ga door maar ze passen niet bij het thema van deze blog en daarom noem ik ze niet eens.

Volgens hun website en zoals ik in het begin al zei, duurt deze 30% korting tot 29 juli 2023. Je kunt alle aanbiedingen op hun officiële website bekijken door hier te klikken.

Gaat u profiteren en iets kopen? Ik las je in de reacties.

Zie meer aanbiedingen voor meubels en decoratie.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: