Decoratie-ideeën

13 etherische olie-diffusers met een prachtig modern ontwerp - 13 etherische olie-diffusers met een prachtig modern ontwerp

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Met een diffuser met etherische olie kunnen we ontspannen, het huis altijd een aangenaam aroma laten hebben, onszelf stimuleren met verschillende aroma's, de ruimte creëren om te mediteren, verkoudheid en andere kwalen verlichten en versier er nu ook het huis mee, of in ieder geval een hoekje.

Met de opkomst van etherische olie-diffusers komen er een aantal echt goed ontworpen apparaten op de markt, met een prachtige esthetiek die in elke stijl past en tegen een zeer, zeer concurrerende prijs.

Dus, als je in gedachten had een diffuser voor etherische olie kopen, kijk dan eens naar deze die ik heb verzameld en die, naast volledig en volledig functioneel, zeer decoratief

Van de firma VicTsing heeft deze prachtige ultrasone diffusor voor etherische oliën een demijohn-achtig ontwerp, bedekt met hout, met een ledstrip in het midden van het apparaat die we kunnen configureren met maximaal 7 kleuren. De diffuser heeft ook een timerinstelling voor comfortabeler gebruik en heeft een oliereservoir van 300 ml.

De firma Olive Tech heeft deze andere ultrasone olieverspreider, met een tank van 400 ml, in de vorm van een stijlvolle vaas bedekt met lichtgekleurd hout, en een strook LED-licht om het aan te passen met maximaal 7 kleuren .

Met een meer traditioneel ontwerp, maar ook voor meer jeugdige omgevingen, hebben we deze andere olieverspreider met een tank van 160 ml, die ook als sfeerlamp kan worden gebruikt, met 7 kleuren LED-verlichting.

Hetzelfde als het eerste model dat we zagen, maar in een zwarte, matte afwerking, ook van VicTsing, deze ultrasone diffuser heeft een tank van 300 ml, evenals 7 LED-lampjes en een timer.

Deze andere ultrasone diffuser heeft een mooie en elegante tulpvorm en donkerhouten afwerking, 400 ml tank, timer, 7 LED-kleuren en stoominstelling.

Met een subtieler ontwerp in vorm en met een tekening geïnspireerd op mandala's, heeft de Seamei ultrasone diffusor een van de grootste tanks tot nu toe, meer dan een halve liter, timer en 7 LED-kleuren.

De firma InnooCare brengt ons dit andere apparaat, dat de esthetiek van de vorige combineert met een meer casual en jeugdig ontwerp, perfect voor kinderkamers. Hij heeft een grote tank van 500 ml, timer, stoomstand en 7 LED-kleuren.

De volgende ultrasone olieverspreider die we zien, heeft een elegant wit ontwerp met bloemmotieven, dat doet denken aan een prachtige Chinese vaas. De tank heeft een inhoud van 300 ml en is verkrijgbaar in verschillende andere uitvoeringen, zoals we hieronder kunnen zien.

In het wit met een chromen punt, zeer elegant en minimalistisch.

In marineblauw met een gouden punt, elegant en subtiel.

In hout met verchroomd mondstuk.

Deze andere ultrasone diffuser heeft een subtieler en eenvoudiger ontwerp, geïnspireerd op een schelp, afgewerkt in hout en met een strook led-verlichting om hem te personaliseren.

En tot slot doen we het met deze andere ultrasone diffuser in de vorm van een stam, met een houtafwerking van de firma Aromacare die een tank van 300 ml en 7 LED-kleuren heeft.

Opgemerkt moet worden dat deze diffusors geen luchtbevochtigers zijn, maar alleen oliediffusers die met behulp van ultrageluid het water met een zeer hoge frequentie laten trillen, waardoor de oliën worden verneveld en vervolgens in de atmosfeer worden uitgestoten. Over het algemeen moeten deze diffusors ook water toevoegen dat de ultrasoon verantwoordelijk is voor het mengen en verstuiven met de olie.

Als je een luchtbevochtiger zoekt, kun je hier verschillende modellen zien.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: