Decoratie-ideeën

Werven zonder gras. 17 Alternatieven die u zullen boeien - Duizend decoratie-ideeën

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De patio's zonder gras zijn een steeds gewilder alternatief, omdat ze praktisch geen onderhoud vergen, terwijl een terras met gras, om er mooi uit te zien, constante zorg nodig heeft; naast het feit dat er in terrassen zonder gras minder insecten zijn, vooral muggen, die ons in de zomer kwellen.

Dat gezegd hebbende, voor degenen onder ons die niet van gras op het terras houden, hebben we andere materialen, andere alternatieven om de terrasvloer te bedekken, en de genoemde alternatieven, zijn degene die we nu gaan verkennen.

Foto Emily Henderson

Terras met tegels Kijk eens hoe mooi een terras zonder grassprietje Er is geen enkele reden om terug te vallen op de klassieke terracotta tegelbruin. Gelukkig hebben we een enorm assortiment tegels om de terrasvloer te bedekken; van oude tegels, met absolute charme zoals we zien in de afbeelding boven deze lijnen of moderne tegels.

Photo Thousand Decoration Ideas

Hoewel als je je toevlucht wilt nemen tot de klassieke kleitegel, is het ook een goede optie. Als iets klassiek wordt voor iets, is het dat ook.

Met dit type tegel krijg je een meer ambachtelijk, meer traditioneel, meer mediterraan tintje.

Hier kun je zien hoe je moddertegels schoonmaakt.

Foto Een mooie puinhoop

Terras met natuursteen en grind Een ander alternatief voor gras voor terrassen is het alternatief dat we hierboven zien. Platte natuurstenen op een laag grind. De installatie is eenvoudig en snel en het onderhoud is minimaal. Met een dagelijkse tuinslang hebben we het terras altijd paraat. Dit type vloer is geweldig voor informele omgevingen en stijlen zoals bijvoorbeeld bohemien, zoals degene die we net onder deze lijnen zien.

Photo Design Love Fest

Met uitbundige vegetatie en rieten meubels verwelkomt deze prachtige patio die verliefd wordt ons zonder gras op de grond.

Foto Zevy Joy

Terras met hydraulische tegel. Ja, het is hetzelfde materiaal als de eerste patio, maar het ontwerp niet. Het is een voorbeeld dat we, afhankelijk van het type tegel dat we in de patio gebruiken, een of andere omgeving zullen bereiken. Hydraulische tegels zijn tegenwoordig trouwens erg in de mode.

Foto Mijn Scandinavische huis

Patio met houten vloer Hout is een andere optie om terrasgras te vervangen. Bovendien, vanwege zijn grote veelzijdigheid, gebeurt hetzelfde met tegels, we hebben honderden ontwerpen om op de terrasvloer te installeren. Laten we meer terrassen bekijken met verschillende houtsoorten.

Een mooie houten trap op de binnenplaats gebouwd met hout.

We kunnen natuurlijk ook houten pallets gebruiken voor de terrasvloer Om het geheel te bedekken of om een origineel ontwerp te maken door andere materialen te combineren zoals we zien in de afbeelding hierboven deze lijnen. Zie ideeën om te maken tuinmeubelen met houten pallets

Met houten planken kunnen we ze met een scheiding plaatsen zodat er wat gras tussen groeit. We kunnen ook grind tussen de gaten leggen om het gras op de terrasvloer te verwijderen. Het grind zal het gras niet verwijderen, voorheen moesten we het doden met een product, want als we het niet doen, zal het weer groeien tussen het grind.

Photo Thousand Decoration Ideas

Met traditionele buitentegel. Keramische buitentegels zijn een van de beste coatings vanwege hun inherente eigenschappen, zoals de ruwheid die ze nodig hebben om antislip te zijn, niet gemakkelijk te vervagen en zeer resistent te zijn.

Foto stadsboerderij

Patio met grind of gravin Gravin en grind zijn bijna hetzelfde, maar de een verschilt van de ander in de grootte van de stenen.Gravin bestaat uit kleinere stenen dan grind. Dat gezegd hebbende, jij kiest. Om op blote voeten te lopen, is het grind dat bestaat uit gladdere en rondere stenen beter, en het grind graaft in de voetzolen

Foto Simply Grove

Terras met betonnen vloer Beton is een andere grondstof die we kunnen gebruiken voor de terrasvloer. Duurzaam, resistent en zonder enige vorm van onderhoud. Bovendien kunnen we het zelf gieten zonder de hulp van een professional. Om het op te poetsen hebben we een "helikopter" nodig. Een polijstmachine met schoepen die, als het beton bijna droog is, wordt gepasseerd zodat de schoepen het oppervlak polijsten. Het is raadzaam om wat basisbegrippen en enige kennis te hebben, maar niet veel. In sommige bouwmarkten wordt dit type polijstmachine per dag verhuurd.

Foto Een huis in de heuvels

Misschien kost het wat meer werk, maar als we niet van gras houden, is beton een goed alternatief omdat het geen onderhoud op korte of lange termijn vereist en, eenmaal gelegd en droog, het een leven lang meegaat.

Foto maakt bijna perfect

Patio met zandbodem. Zand is natuurlijk een ander materiaal dat we kunnen gebruiken voor het terras. Om het compact te maken, maken we het na het gieten nat en geven we het een nivelleringsmachine of "kikker", op die manier wordt het compact, glad en hard.

Met traditionele moddersteen. In dit geval is de steen in een gelijkmatige laag geplaatst, maar er zijn veel andere installaties om verschillende mozaïeken samen te stellen.

Photo Thousand Decoration Ideas

Met kunstgras. Ja, ik weet dat ik zei dat het terrassen zonder gras waren, maar als je niet van gras houdt vanwege het onderhoud dat het kost, is kunstgras een prima alternatief.

De kwaliteit voelt goed aan, hij gaat ongeveer 8 of 10 jaar mee in goede staat, wees voorzichtig met de kwaliteit en vereist geen ander onderhoud dan vegen, zoals we zouden doen met elk ander materiaal dat bedekt de vloer

Patio met traliewerkvloer. Het traliewerk of de daarvoor gebruikte stenen kunnen ook op de terrasvloer worden aangebracht. Scheiding tussen hen laten of niet, zoals we zien.

Foto 5e en staat

Binnenplaatsen met gebakken modderstenen. Dit andere materiaal kon ik natuurlijk niet negeren. Het is een van mijn favorieten, vooral de oude bakstenen.

Als je meer wilt, kun je hier ideeën zien voor het decoreren van terrassen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: